0269 21 44 04

Conditii

 

Scopul garantiei este de a-l asigura pe pacient ca tratamentele dentare efectuate la clinica noastra sunt sigure,  precise si au efect de lunga durata.

 

Un tratament stomatologic nu se termina odata cu finalizarea unei lucrari, de aceea grija si atentia pentru pacientii nostrii continua sa fie la fel de importanta si ulterior.Scopul garantiei este de a-l asigura pe pacient ca tratamentele dentare efectuate la clinica noastra sunt sigure, precise si au efect de durata lunga.


Garantia presupune angajarea responsabilitatii atat a medicilor si tehnicienilor dentari , a intregului nostru personal, cat si a pacientilor nostri.

Respectarea vizitelor periodice indicate de medicul dumneavoastra curant, va ajuta sa mentineti o sanatate orala excelenta, preintampinand cu costuri minime oricare alte probleme ce pot aparea pe viitor.

Implanturi dentare 2 ani
Proteze fixe 1 an (punti, coroane, fatete)
Obturatii compozit (plombe) 3 ani
Proteze partiale 1 an
Proteze totale 1 an
Proteze mobile pe implanturi 1 an

 

Condiţii de acordare a garanţiei

Garantia va fi retrasa  in urmatoarele cazuri :

  • Daca igiena orala este neglijata.
  • Daca nu sunt respectate indicatiile medicului dentist.
  • Daca pacientul nu revine pentru control si profilaxie la fiecare 6 luni.
  • Pacientul este supus unui tratament stomatologic in alta clinica dentara.
  • Daca lucrarile dentare mobile, precum protezele dentare partiale sau totale nu sunt pastrate si intretinute corect, utilizand produse specifice.
  • Daca pacientul are o stare medicala generala cu efecte negative asupra situatiei dentare (spre exemplu diabet, epilepsie, osteoporoza, stari post-chimioterapie).
  • Pentru lucrari protetice temporare nu se acorda garantie.


* Garantia este discutabila daca pacientul prezinta afectiuni parodontale (atrofia fiziologica a tesutului dentar).

* Nu se acorda garantie pentru tratamente precum indepartarea firelor de sutura in urma unei operatii chirurgicale sau rebazarea unei   proteze dentare.

* Nu se acorda garantie pentru lucrari dentare deteriorate din cauze exterioare precum cazaturi, lovituri, accidente,obiceiuri ale pacientului(tinerea unor obiecte dure intre dinti).
Garantia nu se ofera pentru tratamentele care nu sunt achitate integral.

 

Ne consideram responsabili pentru toate tratamentele stomatologice efectuate in clinica  stomatologica, considerand acest aspect parte din respectul fata de pacienti.