0269 21 44 04

Top 10 motive pentru care sa nu amani o programare

 

Ne regasiti cu sfaturi utile si pe Facebook!

 

Pentru tratarea afectiunilor bucale

Boala gingiilor este o infecţie instalata la nivelul ţesutului gingival şi osos, aceasta fiind printre cele mai frecvente cauze ale pierderii dintilor in cazul adultilor. Diagnosticata din timp, ea poate fi tratată minim invaziv. Dacă tratamentul nu este administrat la timp, afectiunile parodontale se agraveaza, determinand necesitatea unui tratament complex. Sedintele de profilaxie regulate, perierea corecta a dintilor de doua ori pe zi si folosirea atei dentare sunt factori cheie in prevenirea acestor boli.

Pentru sanatate generala mai buna

Atacurile de cord si cele vasculare pot fi cauzate de boli ale gingiilor, boli ce sunt rezultatul unei igiene orale precare. O sedinta de profilaxie realizata la fiecare 6 luni ajuta la păstrarea sanatoasa a dinţilor şi gingiilor si reduce riscul de expunere la alte boli.

Pentru protejarea dintilor naturali

Deoarece boala gingiilor este una dintre principalele cauze ale pierderii dintilor la adulti, controlul stomatologic si detartrajul regulat sunt absolut necesare pentru protejarea dintilor naturali. O dantura sanatoasa inseamna o masticatie corecta şi o stare buna a sănătatii generale.

Pentru detectarea afectiunilor dentare incipiente

Medicul stomatolog va detecta din timp orice semn al afectiunilor dintilor sau gingiilor, putand astfel sa intervina minim invaziv si netraumatizant pentru pacient. În cazul în care aceste probleme sunt nedetectate si automat netratate, tratamentul necesar va consta in obturatii ale canalelor radiculare, interventiile chirurgicale sau chiar extractia dintilor afectati major.

Pentru mentinerea sănătatii orale

Prin  examinarea vizuală şi compararea igienei dentare actuale cu cea observata in cadrul sedintei anterioare, stomatologul va va ajuta sa va mentineti sanatatea orala si va va avertiza care sunt zonele predispuse la depunerea tartrului si formarea cariilor.

Pentru beneficiile oferite de noi

Puteti economisi pe termen lung sume importante prin efectuarea tratamentelor de preventie care va ajuta sa evitati procedurile costisitoare rezultate dintr-o igiena dentara precara.In plus,am gandit o serie de facilitati pentru pacientii nostri.

Pentru a va crea propriul plan de tratament

Daca medicul dentist depisteaza afectiuni dentare incipiente in cadrul sedintei de profilaxie, va va crea un plan de tratament personalizat care va va ajuta sa tratatii aceste probleme foarte usor si rapid, in doar 1-2 sedinte.

Pentru incredere de sine

Puteti zambi,puteti vorbi fara probleme,puteti manca tot ce va doriti,puteti dormi linistit,noi o sa ne asiguram ca toate acestea sa se intample.

Pentru o respiratie fresh

Aproximativ 85% din persoanele cu o respiratie urat mirositoare persistenta  au o problema dentara care o provoaca. O igiena orala corecta este esentiala pentru prevenirea respiratiei urat mirositoare. Controlul periodic impreuna cu sedintele de profilaxie regulate va vor ajuta sa aveti un zambet sanatos si o respiratie fresh.

Pentru castigare de timp si o situatie financiara mai buna

Netratarea unor afectiuni va duce la complicatii si implicit la tratamente mai costisitoare,la drumuri mai multe,la o stare de disconfort mai accentuata.