0269 21 44 04

Chirurgie dentara

 

Clinica Total Dent ofera pacientilor servicii de chirurgie prin care se pot diagnostica si trata afectiunile din sfera oro-maxilo-faciala ce necesita interventii chirurgicale.

 

Interventiile chirurgicale sunt realizate de un medic specialist - chirurg oro-maxilo-facial. Clinica dispune de dotari performante, tratamente sub anestezie si conditii stricte de aseptie pentru desfasurarea interventiilor chirurgicale cu rezultatul dorit garantat.

 

Prin echipamentele de ultima generatie, interventiile chirurgicale se efectueaza intr-un timp mult mai scurt fata de cele din trecut si sunt complet nedureroase.

 

Printre serviciile de chirurgie dentara realizate la clinica Total Dent amintim: extractii, chiuretaj periapical, rezectie apicala, implanturi dentare.

 

Rezectie apicala

La rezectie apicala se recurge cand radacina unui dinte prezinta infectie. Dupa efectuarea tratamentului endodontic si obturatie radiculara, este extirpat apexul dentar impreuna cu portiunea de tesut osos infectat.

 

 

Odontectomie

Odontectomia reprezinta extractia unui dinte inclus in totalitate sau partial. Procedeul chirurgical consta in indepartarea osului ce inconjoara dintele, inainte sa fie aplicata forta necesara unei extractii. Interventia chirurgicala se desfasoara sub anestezie locala, se efectueaza sutura, iar firele sunt indepartate dupa 7 zile.

 

Implanturi dentare

Implanturile dentare se efectueaza chirugical. Sispozitivul se insereaza in os printr-o interventie chirurgicala. Va invitam sa aflati mai multe despre impanturi dentare aici.

 


Indicatii postoperatorii:

Dupa o interventie chirurgicala medicul va va prescrie analgezice sau tratament cu antibiotic, in functie de caz si va va oferi informatii cu privire la ingrijirea zonei si periaj. De asemenea veti fi programat pentru control.

 


Chirurgie dentara in Sibiu? Total Dent va ofera cele mai bune servicii si tratamente pentru o sanatate dentara excelenta.