0269 21 44 04

Prima vizita

 

Acordam o atentie speciala primului contact cu cel care va deveni, pentru dumneavoastra un consultant de încredere, medicul stomatolog curant.

 

Consultati sectiunea Oferte speciale pentru a gasi o solutie cat mai convenabila pentru prima vizita.

 

Acesta este primul pas în comunicarea medic-pacient de aceea, acordam o atentie speciala primului contact cu cel care va deveni pentru dumneavoastra un consultant de încredere, medicul stomatolog curant.
Aceasta intalnire va consta intr-o analiza a danturii tale. In cadrul acestei sedinte ne vom cunoaste si vom discuta despre probleme si ceea ce doresti sa imbunatatesti la dantura ta. Iti vom oferi o imagine de ansamblu despre cum putem sa te ajutam sa obtii imbunatatirile pe care ti le doresti. Clinica noastra dispune de un soft de stomatologie prin care se va explica, cu ajutorul unor imagini animate si 3D, fiecare procedura.

Dupa efectuarea unei examinari, putem discuta despre planul de tratament specific si de asemenea va facem o propunere de plan financiar care poate include plati esalonate fara dobanda, direct la clinica.

Fisa individuala se înregistreaza într-o baza de date, la care are acces numai personalul medical al clinicii. Personalul Total Dent respecta reguli stricte de confidentialitate asupra tuturor informatiilor continute în Fisa individuala a pacientului.

Obiective

  • Cunoasterea reciproca medic-pacient.
  • Stabilirea statusului dentar al pacientului.
  • Cunoasterea, de catre medic, a istoricului medical al pacientului :boli cronice, sensibilitati, alergii, interventii medicale, afectiuni si predispozitii genetice.
  • Intelegerea nevoilor pacientului pe termen scurt si lung si a preferintelor acestuia: frecventa tratamentului, intervale orare disponibile pentru prezenta la stomatolog, inlaturarea anxietatii si a durerii
  • Schitarea planului de tratament cu expunerea optiunilor existente si a costurilor.
  • Realizarea unor radiografii dentare.
  • Întocmirea fisei pacientului:identitate, informatii medicale, date de contact,radiografii.