0269 21 44 04

Tratamente

 

 

 Tratati si preveniti afectiunile orale pentru a avea o viata sanatoasa si tineti cont de faptul ca orice amanare duce la complicatii.

 

Daca aveti intrebari legate de serviciile noastre,v-am pus la dispozitie in sectiunea Contact un formular prin care ne puteti trimite un mesaj si va vom raspunde.

 

Tratati si preveniti afectiunile orale pentru a avea o viata sanatoasa si tineti cont de faptul ca orice amanare duce la complicatii si implicit la eforturi financiare tot mai mari pentru dumneavoastra,la timp pierdut si stari de disconfort sau anxietate ce ar putea fi evitate.

Odontologie

Dintre manoperele cel mai frecvent realizate in clinica Total Dent se numara: tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare.Tratamentele odontologice cuprind o varietate de manopere menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora.O parte importanta a acestor tratamente este reprezentata de etapa finala a refacerii structurii si functionalitatii dintilor respectivi, prin folosirea unor materiale estetice si a unor tehnici de ultima generatie: obturatii fizionomice fotopolimerizabile,tratamentul hipersensibilitatii dentare,obturatii radiculare, alte proceduri.

Protetica

Tratamentele protetice sunt o categorie extrem de importanta a stomatologiei intrucat presupun refacerea sau inlocuirea unuia sau mai multor dinti care fie si-au pierdut capacitatea functionala, fie au fost pierduti complet de pe arcade in urma avansarii procesului carios. Dintre acestea, in clinica se realizeaza: lucrari protetice din materiale nobile, seminobile, ceramica dentara,proteze mobile sau mobilizabile,proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale,fatetari ceramice sau compozite,lucrari pe implante,tratament de echilibrare ocluzala,incrustatii din materiale nobile sau ceramica,alte proceduri.

Endodontie

Endodontia reprezinta specialitatea stomatologica ce se ocupa de tratarea afectiunilor pulpare, tratarea canalului radicular. Practicile inovatoare din domeniul endodontiei reusesc astazi sa salveze un dinte care altfel ar fi trebuit extras.

Ortodontie

Ortodontia este specialitatea din stomatologie care se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor.

In timpul copilariei si adolescentei, oasele maxilare cresc si se maturizeaza, de aceea este mai usor sa se modifice pozitia dintilor in aceasta etapa decat mai tarziu in viata adulta. Din ce in ce mai multi adulti aleg sa urmeze un tratament ortodontic ca sa imbunatateasca aspectul estetic al dintilor lor cu mentiunea ca tratamentul poate sa dureze mai mult in acest caz avand in vedere ca oasele maxilare si-au intrerupt cresterea.

Pedodontie

Tratamentele dintilor copiilor sunt esentiale deoarece pierderea precoce a dintilor temporari poate provoca diverse complicatii de eruptie ale dintilor definitivi, cu repercursiuni in viata adulta.Tratamentul precoce al oricaror afectiuni este extrem de important.

Clinica Total Dent va ofera: tratamentul curativ si profilactic al dintilor copiilor,profilaxia anomaliilor dento-maxilare,prevenirea cariilor si afectiunilor gingivale,controlul placii bacteriene,indicatii pentru periajul dentar si igiena bucala corecta, alte proceduri.

Parodontologie

Boala gingivala este o problema dentara frecventa care poate duce la pierderea dintelui. Gingivita si parodontopatia sunt cele mai intalnite tipuri de boli ale gingiei la adulti. Datorita complicatiilor severe ce pot aparea, tratamentul acestor afectiuni in etape cat mai precoce este de o foarte mare importanta.

Clinica Tdent va ofera: profilaxia afectiunilor gingivale,tratamentul gingivitelor si parodontopatiilor, tratament de echlibrare ocluzala a dintilor parodontotici, tratamentul chrurgical muco-parodontal.

Chirurgie si implantologie

Manoperele chirurgicale dentare se impun ca o necesitate in situatia in care este necesara salvarea dintilor afectati de complicatii severe ale unor afectiuni, cat si in pregatirea terenului favorabil unor refaceri protetice ulterioare. Un loc important revine in stomatologia moderna implantelor dentare care reprezinta mai mult o necesitate decat un lux, fiind de neconceput neluarea in calcul a acestora in conceperea planurilor de tratament si rezolvarea situatiilor clinice deosebite.

Clinica Total Dent va ofera:  interventii chirurgicale parodontale, extractii dentare,rezectii apicale,odontectomii,chistectomii,refacerea unui singur dinte,punti pe implante,proteze pe implante, alte proceduri.

Profilaxie dentara

Profilaxia afectiunilor stomatologice in crestere a devenit o necesitate azi poate mai mult ca niciodata, pentru a preveni aparitia unor afectiuni sau complicatii ale unor afectiuni greu de tratat ulterior si extrem de dureroase.

Clinica Total Dent va ofera: indrumari privind igeina,profilaxia afectiunilor,controlul placii bacteriene,sigilarea santurilor si fosetelor,detartraj cu ultrasunete si periaj profesional,fluorizare in gutiere speciale, alte proceduri.

Cosmetica dentara

Estetica in stomatologie a devenit o necesitate a zilelor noastre, fiind solicitata din ce in ce mai des de catre pacienti. Forma, culoarea si alinierea dintilor pot fi imbunatatite prin diverse tratamente cosmetice. Clinica Total Dent va poate ajuta sa obtineti zambetul mult visat folosind o multitudine de tehnici moderne: tratamente de albire,fatetari ceramice si de compozit,refacerea protetica a dintilor , tatuaje si bijuterii dentare, alte proceduri.

Radiologie

Radiografia este un element de diagnostic extrem de important. Aceste imagini ii arata medicului stomatolog multe aspecte care nu sunt vizibile la examinarea simpla a cavitatii bucale,de aceea, radiografiile sunt o parte esentiala a unei examinari corecte si complete. Pentru a realiza un control corect, este important sa fie folosite radiografiile, pe langa examenul vizual. Total Dent va ofera servicii de radiologie si astfel, dumneavoastră nu va trebui sa vă deplasaţi la un centru specializat, economisind timp si energie.