0269 21 44 04

Termeni si condiţii

Sunteti pe site-ul oficial al clinicii stomatologice Total Dent.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate Total Dent.

Ca vizitator aveti urmatoarele drepturi:

- explorarea continutului;

- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor de pe site, numai cu indicarea sursei;

- copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;

- daca va bazati deciziile sau actiunile pe informatiile continute in acest website va asumati raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul Total Dent numai in scopuri informative.
Clinica stomatologica Total Dent isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru clinica stomatologica Total Dent si sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – Total Dent, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Total Dent, da dreptul unilateral si neechivoc ca Total Dent sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform legii nr. 8 / 14 martie 1996.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de catre furnizor( o data luna si cu ocazii speciale – sarbatori legale, oferte speciale, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newsletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul Total Dent indiferent de motivul pentru care o fac.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre Total Dent si sunt accesibili pe Site, in limba romana. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.totaldent.ro.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Inregistrare

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de email introdusa veti primi un mail de confirmare a abonarii la newsletter. Doar dupa confirmarea abonarii la newsletter, inregistrarea dumneavoastra va fi luata in considerare.Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal

Dorim sa va informam ca TOTAL DENT este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr 28589.Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  TOTAL DENT are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: abonare newsletter si emitere card de servicii stomatologice.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru abonare newsletter si emitere card . Refuzul dvs. determină neinregistrarea dvs. la newsletter-ul companiei si in cazul datelor pentru card, nu se va emite un card pe numele dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C TOTAL DENT S.R.L, Str. Rennes, Nr.2, Sibiu – Receptie Clinica Total Dent. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Responsabilitate

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Politica anti spam Total Dent nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). În acest fel abonarea la fiecare newsletter se face doar dupa confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

Incetarea furnizarii serviciului

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

Total Dent isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care Total Dent este inregistrata.

Date de Contact

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail "office @ totaldent.ro" .

Clauze finale

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre Total Dent, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, Total Dent va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.